Súgó

Általános kérdések

Regisztráció

A DugniAkarok.hu oldalán bárki regisztrálhat aki betöltötte 18. életévét. A regisztráció során megadott E-mail címedet és jelszavadat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át. A regisztráció után az adatlapod kitöltése szükséges, hogy az oldal minden funkcióját ki tudd használni.

Regisztráció párok részére

Párként való regisztráció teljesen megegyezik a normál regisztrációval. A különbség az adatlap kitöltésénél jelentkezik, ahol a pár mindkét felére vonatkozó adatokat szükséges megadni.

Az egyes regisztrációkat össze tudjátok kapcsolni. Tehát, a pár mindkét tagja regisztrál külön - külön, majd az adatlapját megadhatja a párja regisztrált nevét. A visszaélések elkerülése érdekében ezt a pár mindkét tagjának meg kell erősítenie saját adatlapján.

A DugniAkarok.hu funkciói

Felhasználók keresése

Felhasználók keresésére több lehetőséged is van. Legegyszerűbben az oldal felső menüjének jobb oldalán található gyorskereső gombjával indíthatsz keresést. Részletesebb kereséshez válaszd a Felhasználók menüt ahol több szűrő beállításával is szűkítheted a találati listát. Kereshetsz akár megyére vagy városra szűkítve a keresést. A keresési találatok sorrendje függ attól, hogy egy felhasználó rendelkezik VIP tagsággal, van feltöltött képe, éppen az oldalon tartózkodik, illetve az utolsó bejelentkezésének idejétől.

Fórum

A fórumon lehetőséged van nyitott témákhoz hozzászólni. VIP felhasználók hozzászólhatnak zárt témákhoz amit csak VIP felhasználók látogathatnak. Kérjük, hogy az általános Netikettet mindenki tartsa be!

Chat

A DugniAkarok.hu-n lehetőséged van másokkal csevegni. VIP tagjaink részére több előre létrehozott Chatszoba is rendelkezésedre áll. Kérjük, hogy az általános Netikettet mindenki tartsa be!

Privát chat

Privát chat a legjobb módja, hogy egy felhasználóval azonnal felvedd a kapcsolatot. Privát chat indításához a felhasználók keresésénél kattints a felhasználó névjegyén szereplő (Privát chat indítása) ikonra, vagy a felhasználó adatlapján a profilkép alatti funkciókból válaszd a Privát chat indítása funkciót. Ha egy felhasználó nincs az oldalon amikor írsz neki, az üzenetet a következő bejelentkezésekor fogja megkapni. Privát chatet kizárólag VIP tagok indíthatnak. Kérjük, hogy az általános Netikettet mindenki tartsa be!

Felhasználó lehetőségei

Adatlap szerkesztés

Első belépéskor ide kerültél. Érdemes a valóságnak megfelelő adatokkal kitölteni az adatlapodat, hogy a többiek valós képet kapjanak Rólad vagy Rólatok.

A továbbiakban bármikor módosíthatod az adatlapodat az Adatlap szerkesztése menüpont alatt.

Képkezelés

Itt tudod feltölteni a fényképeidet. Érdemes valós fényképeket feltöltened. Feltölteni kívánt képet kiválasztod a saját gépeden, majd a böngésződ elvégzi a feladatot. Amikor ezzel végzett, megjelenik a kép. Itt ki tudod választani, hogy melyik legyen a profil képed. A mellette található -ra kattintva választhatsz, hogy minden regisztrált felhasználó láthassa, vagy csak a kedvenceid.

A VIP tagok akár 100 képet is feltölthetnek!

Beállítások, jelszó módosítás

Itt tudod az aktuális jelszavadat megváltoztatni.

Értesítések

Miről kérsz e-mail értesítést? A felsorolásban tudod állítani típusonként, hogy miről kérsz e-mail értesítést.

Felhasználó törlése

Ha valamiért úgy döntöttél, hogy nem akarsz az oldalon szerepelni akkor itt törölheted magad és minden itt lévő adatodat a legnagyobb sajnálatunkra. A törlés kiválasztása lehetőséget ad arra, hogy ha meggondolod magad 30 napon belül, akkor újra beléphetsz. Ezzel az accountod újra aktíválódik. Amennyiban 30 napig nem lépsz be, a rendszer automatikusan törli hozzáférésedet.

Felhasználókkal való lehetőségek

Üzenet küldés

Ezt a funkciót csak VIP felhasználók használhatják. Saját belső levelező rendszerben küld üzenetet a kiválasztott felhasználónak. A felhasználók listáján, vagy a saját adatlapján található gombra kattintva kezdheted az üzenet megírását, vagy a saját jobb oldali menüben az Üzenetek-re kattintva megjelenő levelezésben. A VIP tagoknak nincs mennyiségi korlátozás. VIP és VIP tag levelezése minden korlátozás nélkül lehetséges mennyiségi és tartalmi korlátozás nélkül.

Privát chat indítás

Privát chat a legjobb módja, hogy egy felhasználóval azonnal felvedd a kapcsolatot. Privát chat indításához a felhasználók keresésénél kattints a felhasználó névjegyén szereplő (Privát chat indítása) ikonra, vagy a felhasználó adatlapján a profilkép alatti funkciókból válaszd a Privát chat indítása funkciót. Ha egy felhasználó nincs az oldalon amikor írsz neki, az üzenetet a következő bejelentkezésekor fogja megkapni. Privát chatet kizárólag VIP tagok indíthatnak. VIP tagok megtekinthetik a chat előzményt is. Kérjük, hogy az általános Netikettet mindenki tartsa be!

Kedvencekhez adás

Ezzel a funkcióval egy saját listát készíthetsz, amire a számodra érdekes felhasználókat teheted anélkül, hogy erről a másik fél tudna.

Barátnak jelölés

Ez a funkció már mindkét fél jóváhagyását megköveteli. Akit barátnak jelölsz, értesítést fog kapni erről valamint jóvá kell hagynia, azaz el kell fogadnia ezt.

Kacsintás

Ezzel a funkcióval, fel tudod mérni, érdekes vagy-e a felhasználónak? Amennyiben igen, úgy egész biztosan kapsz válasz reakciót! :)

Fénykép értékelés
Értékeld, menyire tetszik a felhasználó fényképe.
Letiltom / Letiltott felhasználók
Letiltom. Ezzel az gombbal le tudod tiltani az éppen aktuális felhasználótól feléd indított üzenetet, privát chat-et, kacsintást. A felhasználó a letiltásról nem értesül.

A letiltott felhasználók listáját a jobb oldali menüben találod. Erre kattintva megnézheted kiket tiltottál le, illetve Téged kik tiltottak le.

Angyal vagy Ördög Index
Értékelheted a felhasználót, de vigyázz, mert mindenkire csak egyetlen egyszer szavazhatsz, saját magadra pedig nem.

VIP tagsággal kapcsolatos kérdések

Tagság előnyei
  • Hozzáférsz a VIP tagoknak nyitott fórumtémákhoz
  • VIP tagként korlátlan számú üzenetet küldhetsz minden nap
  • VIP tagként megjelenik a neked küldött e-mail cím az üzenetekben
  • VIP tagként megnézheted a felhasználók fényképeit
  • A VIP tagok akár 100 képet is feltölthetnek galériájukba
  • VIP tagként használhatod a privát chat funkciót minden felhasználó felé
  • VIP tagként meg tudod nézni, kik látogatták meg az adatlapodat utolsó belépésed óta
  • VIP tagként látod azt is, kiknek az adatlapját nézted meg
  • VIP tagként egyszerre több chat szobában is jelen lehetsz
  • VIP tagként olvashatod az üzenetben küldött egyéb elérhetőséget is
VIP tagság árai

A VIP tagság árairól minden információt megtalálsz a VIP menü-ben.

Tagság hosszabbítása

Még meglévő VIP tagságodat egy újabb vásárlással tudod hosszabítani. Amennyiben a lejárta előtt teszed ezt meg, a tagságod automatikusan hosszabodik az aktuális lejárati dátumtól.