Mi a swinger?

A Swingers angol szleng szó.
Jelentése nyitott és intenzíven szexuális életet élő személyekre utal.


Manapság már sokan ismerik a szót és jelentését, de még mindig többségben vannak azok aki a szó hallatán valami őrült, gátlástalan, minden mindegy szexpartyra gondolnak. Ezzel szemben egész más tapasztalatokhoz juthat aki átlépi egy klub kapuját. Hogy miért klub és nem otthoni swinger party? Gondoljunk bele: 4 vagy több ember egyazon időben, egy helyen ugyan azokkal a vágyakkal éppen egymásra hangolódva. Még ha van is hely és alkalom elég körülményes kivitelezni. Ezért kapott létjogosultságot az, hogy létre jöjjenek erre a célra kellemesen kialakított magán klubok. Egy hely ahol teljes diszkréció mellett ki-ki megtalálhatja azt a fajta szexuális élményt ami az ő életébe belefér. A klub gondoskodik a ház tisztaságáról, üzemeltetéséről a vendégek ellátásáról, az étel, ital, óvszer illetve a tisztálkodáshoz szükséges eszközöket a hozzájárulás tartalmazza. Egyben a "házigazda" feladata az is, hogy figyeljen a társaság igényeire és arra, hogy szórakozásukat ne zavarják. Minden ember más, ahogy minden este is más, ezért más és más igényekkel lépik át a kaput. Sokan csak párjukkal szeretnének egy kellemes izgalmas estét eltölteni, ismerkedni hallani, érzékelni másokat, ezzel feldobni szexuális életüket. Vannak akik többre vágynak érintkezni mássokkal akár többesben is. Ez mindenkinek a magánügye egészen addig a pillanatig amíg tolakodó vagy vulgáris viselkedésével nem zavarja a vendégeket. Egyben azonban mindenki biztos lehet csak az történik amit Ő szeretne mivel a legfőbb szabály a diszkréció után, hogy a NEM az NEM. Az érintkezés csak minden fél teljes beleegyezésével történhet.

Mi fog történni a klubban?

Érkezéskor a személyzet valamely tagja fogad Benneteket, bejelentkezés (általában elég keresztnév vagy becenév) és a hozzájárulás befizetése után bekísér az öltözőbe ahol átöltözhettek. Amennyiben először jártok jártok a klubban, szívesen körbevezetnek, hogy mit hol találtok. Majd a társalgó részbe kísér ahol megtaláljátok a bárt és ez a terület alkalmas igazán az ismerkedésre.


Hozzájárulás

A hozzájárulás a ház és a vendéglátás költségeit fedezik, az semmilyen formában nem tartalmaz szexuális szolgáltatást sem nő sem férfi részére.

Kik járnak swinger klubokba?

Erre viccesen azt szoktam felelni, hogy menj be egy boltba nézz körül! Na pont olyan emberek. A kor(18 év fölött), testalkat, kinézet egyáltalán nem fontos de az ápoltság viszont alap követelmény. A szemérem körüli szőrtelenítés is egyéni. Van aki a csupaszt kedveli vagy éppen a mintára szabottat vagy a bozontot. Még a ruházkodásban is a saját ízlésedet kövesd (tippek a dresscode-ban) A lényeg: Te jól érezd magad a bőrödben.

Ismerkedés

Az ismerkedésbe a klub személyzete nem tud belefolyni, de javasoljuk ha valakivel szeretnétek megismerkedni üljetek le nyugodtan mellé és köszönés bemutatkozás után ha nem tapasztaltok elutasító magatartást kezdjetek könnyű beszélgetésbe. Csak annyi információra légy kíváncsi amennyit Te magadról is szívesen megosztasz.

Összegzésként egy válasz az elején feltett kérdésre:
Ezt a kérdést már sok weblapon olvastam és száraz mondatokban közlik a szabályokat, de azt hiszem, hogy kicsit személyesebbre kell venni a swinger magyarázatát.
A klasszikus swinger (és ennek a megközelítésnek egyetlen swinger klub tulajdonos sem fog örülni) klasszikus értelemben a swinger egy új életérzés megtapasztalása, a felszabadult, az alakoskodásmentes szexuális élmény átélése a társunkkal együtt. Tehát a swingert a párok szexuális életének a színesítésére, kiteljesítésére találták ki és nem a hiányos szexuális élet helyettesítésére.

"A swingelés lényege, hogy társunkkal együtt jussunk a szexuális élmények magasabb fokára. Bizonyos párok nőt vagy férfit vonnak be erotikus játékaikba, mások négyesben, hatosban, vagy még nagyobb létszámban gabalyodnak össze. Az akciók során fogják egymás kezét, s ha távolabb kerülnek egymástól, legalább szemükkel simogatják egymást. Bár idegen testet érintenek, a lelki kapocs egy pillanatra sem szakad meg."
(Idézet Szarka Sándor. A csoportszex bűvöletében címû könyvből)


Kellemes időtöltést kívánunk!