Etikett

...élni és élni hagyni! Azaz szórakozni és szórakozni hagyni!

Megemlítenénk pár szabályt amit nem árt tudni és betartani azért, hogy az este kellemes emlék legyen mindenki számára.
A klubokba a pároknak nem kötelező ugyan bejelentkeznie de mindenképpen hasznos ha jelzitek érkezéseteket, hogy a személyzet kellőképpen felkészülhessen, illetve elkerülhessük a "tömegnyomor" effektust. A szóló Urak és Hölgyek részéről a bejelentkezés viszont elengedhetetlen a nemi egyensúly fenntartása érdekében.
Amennyiben bejelentkeztél de valami közbejött, illik ezt jelezni.
Megérkezést követően a Dresscode-nak megfelő öltözet a kötelező. A klub területére kép és/vagy hangrögzítésre alkalmas eszközt bevinni TILOS! (ha fontos telefont vártok a mobilokat leadhatjátok a személyzetnél, hívás esetén értesítenek Benneteket). Éppen ezért a személyes tárgyakat az öltözőszekrényben kell elhelyezni. Kivételt képez a dohányáru, papírzsebkendő, esetleg síkosító, szexuális segédeszköz.
Minden klubban tilos bárminemű drog használata, a túlzott alkohol fogyasztás pedig nem javasolt.
Étkezés, ital fogyasztás és dohányzás a klub területén csak a kijelölt helyiségekben folytatható. Amennyiben igényetek van ettől eltérő helyre italt magatokkal vinni (balesetek elkerülése miatt) a személyzet szívesen szolgál ki benneteket műanyag pohárban.
Általában minden helyiségben találtok lepedőket és törölközőket, melyeket használat után ajánlott a kihelyezett szennyes tartókba elhelyezni.
Az óvszer használata ajánlott, de közös megegyezés mellett hanyagolható. Használat után mind az óvszert mind a csomagolását a szemetesbe illik dobni. Elég lehervasztó egy használt óvszerbe belefeküdni, széthagyott csomagolása pedig balesetveszélyes.
Vendégeink ismerkedni, szórakozni érkeznek. Bármit szabad de semmi sem muszáj! Ha csatlakozni szeretnél egy párhoz vagy társasághoz ezt megteheted diszkréten, figyelmesen is. Mondjuk első lépésnek nem árt egy köszönés, de a kérdés, hogy csatlakozhatsz-e, elengedhetetlen. Amennyiben a válasz NEM, azt megjegyzés és további kérdések nélkül el kell fogadni.
Különbözőek vagyunk mind külsőre mind igényeinket tekintve. Éppen ezért a másokkal szembeni hangos vélemény nyilvánítás nem megengedhető viselkedés. Egymást túlzott hangoskodással, vulgáris, tolakodó viselkedéssel zavarni tilos!
Amennyiben valaki nem az etikettnek és a ház szellemének megfelelően viselkedik megkérik, hagyja el a házat.